My VVIP members

Jumaat, 28 September 2012

Jejaki rakan anda melalui Nombor Telefon Bimbit (GPS)

Sistem navigasi (GPS) merupakan sebuah gajet yang membantu kita untuk mengetahui kedudukan sesuatu tempat dengan tepat melalui kordinat yang dipancarkan melalui satelit yang diterima oleh gajet tersebut.Dengannya,pasti kita tidak akan sesat (Itupun jika peta diupdate).Jadi,pada hari yang mulia dan penuh bersejarah ini, AF dengan senang hatinya  ingin memperkenalkan kepada anda sebuah laman web yang berfungsi secara online untuk mengesan secara terus kordinat seseorang itu hanya dengan memasuki nombor telefon si polan yang ingin dikesan.Cara yang cukup mudah.Apa yang perlu anda lakukan hanya mendaftar masuk ke laman web http://www.themobiletracker.com/ dan masukkan nombor telefon ditempat yang disediakan.
 Walaupun laman web ini masih lagi ditahap beta (tempoh percubaan),namun fungsi yang disediakan pihak mereka sangat  tidak mengecewakan.Mengambil masa kira-kira satu setengah minit untuk mengesan sesuatu nombor,itu tetap tempoh masa yang dikira agak pantas

 Jadi,apa yang perlu anda buat ialah memikirkan satu nombor yang ingin dikesan,masukkan diruangan disediakan dan tekan butang “Start seaching”.Anda pasti akan mendapat lokasi dimana mereka berada.
Servis ini anda mampu dapatkan di http://www.themobiletracker.com/

11 ulasan:

  1. der hang rasa best ke main2kn org??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
  2. Macam babi je..pembohong sial.

    BalasPadam
  3. Bukan babi tapi anjing kurap...sumpah ak kat ang biar ang mampus satu keluarga..pui...anjing

    BalasPadam
  4. Macam sial...aku serius die main2 lak

    BalasPadam
  5. Babi punya pantek balik korek bontot lah anjing pala buto

    BalasPadam
  6. Bodo menipu SAMA melayu, aku bukak web ni ingt leh tolong cari orang hilang, ni pulak ko menipu, kalau menjadi, ko pun dpt pahala, ni tipu org, DOSA yang dapat ade la

    BalasPadam

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Saya